Zahvala Šolskemu skladu Ježek in vsem razstavljavcem

sobota, 27. 11. 2021 | Obvestila, Šolski sklad

Sejem poklicev bi bil v primeru, da nas ne bi zadela epidemija, sedaj zagotovo že tradicionalen. Ideja, povabiti kar v šolo različna podjetja, šole, obrtnike,… je zrastla »na zelniku« našega Šolskega sklada Ježek. Ne vem, kako naj z besedami izrazim zahvalo vsem članicam šolskega sklada, še posebej pa predsednici, ga.Martini Tratnjek? Trud, ki ga vložijo v to, da pridobijo toliko predstavnikov različnih poklicev, je težko merljiv.

Naše članice so tako letos ponovno pripravile nepozaben dogodek in ob enem poskrbele, da smo vsi upoštevali PCT pogoj. Športna dvorana se je izkazala za primeren prostor za tako razstavo, delitev učencev v skupine pa dobra ideja, da je bilo v dvorani vedno dovolj prostora za sproščen klepet z razstavljavci.

Zahvala gre tudi prav vsem razstavljavcem, ki so si vzeli čas in nas obiskali. Zagotovo so med gosti pridobili kakšnega bodočega sodelavca ali vsaj komu pokazali, da razmišlja v pravo smer. Šole so nam s tem, ko so jih predstavljali naši nekdanji dijaki, postale nekako blizu, domače. Ko vidimo, s kakšnim ponosom prav naši nekdanji učenci predstavljajo svoje nove šole, se zavedamo, da smo jim očitno dobro pomagali pri iskanju svoje nove poti.

Vsem res hvala za organizacijo, za predstavitev poklicev in seveda za obisk. Zagotovo vem, da naša dekleta iz šolskega sklada ne bodo obupala in se naslednje leto ponovno srečamo v takem, ali še večjem številu.

Hvala vsem

Karmen Cunder

Ravnateljica

Dostopnost