Spoštovani starši, skrbniki!

četrtek, 31. 12. 2020 | Obvestila

Čakali smo na uradne informacije in si želeli, da vam lahko sporočimo, da se vsaj z najmlajšimi srečamo že takoj po novem letu. Pa očitno temu še ne bo tako. Verjamemo, da vam je težko, da ste v stiskah, da vas skrbi. Enako skrbi tudi nas, saj smo res načrtovali že vse, da se ponovno srečamo.

Pouk bo torej še nekaj časa potekal po ustaljenih tirnicah z urnikom videoklicev, ki se ne spreminja, z navodili za učence v MST, s tedenskimi informacijami v mrežnem planu, kaj nas v naslednjem tednu čaka, z učno pomočjo učencem, ki imajo težave, z dopolnilnim poukom, s srečanji oddelčnih skupnosti in podobno. Starejši učenci se v glavnem bolje znajdejo, mlajši učenci pa brez vaše pomoči tega ne bodo zmogli. Vzdržite z njimi, pomagajte jim, spremljajte njihovo delo.

Danes je torej zadnji dan v tem čudnem letu in želim nam vsem skupaj, da nam bo leto 2021 bolj naklonjeno.

Naše letošnje voščilo še kako drži – življenje je kljub vsemu ČUDOVITO:

»Življenje je čudovito. Potem je grozno. Potem je spet čudovito. Med čudovitim in groznim pa je običajno in enolično in rutinsko. Vdihnite čudovito, zdržite med groznim ter se sprostite in izdihnite med običajnim. Tako je pač živeti. Pretresljivo, blažilno, čudovito, grozno, običajno življenje.  Ki je osupljivo lepo. » L. R. Knost

Srečno vsem v imenu vseh zaposlenih na šoli

Karmen Cunder, ravnateljica

Dostopnost