Predpraznični teden

nedelja, 20. 12. 2020 | Zgodilo Se Je

Spoštovani učenci OŠ 8 talcev Logatec

Za nami sta že dva meseca pouka na daljavo in očitno, kljub našim velikim željam, ne pridemo skupaj vse do novoletnih praznikov. Šele po praznikih se bomo očitno najprej srečali s prvim triletjem in kasneje še z vsemi ostalimi.

Vsi vas res že hudo pogrešamo. Učitelji sporočajo, da ste utrujeni, da ne zmorete več toliko kot na začetku, da postajate apatični, zdolgočaseni, naveličani gledanja v ekrane in samostojnega dela. Pa vseeno moram povedati, da vas učitelji hvalijo, da večina redno opravlja zadane naloge, sodeluje na video srečanjih in se udeležuje tudi dopolnilnega pouka in drugih oblik pomoči, ki vam jo v tem času nudimo. Če menite, da ne zmorete več, če ste v kakršnikoli stiski, ne pozabite, da se vedno lahko obrnete na nas. Na spletni strani šole najdete telefonske številke naših učiteljic, ki so vam na razpolago za nasvet. Če so učne težave, prav tako povejte, poklical vas bo eden od učiteljev in vam pomagal pri delu.

Nekateri starši sporočajo, da ste vse predolgo za računalnikom in skrbi nas predvsem to, da so razlogi za to, da ste preveč za računalnikom tudi drugje. Srečanja mimo pouka, skupne igrice, brskanje po internetu, vse to vas še dodatno zadržuje pred ekranom. Naša želja je, da s tem nekoliko prekinemo, zato bo zadnji teden pred prazniki bolj sproščujoč. Na predmetni stopnji organiziramo v glavnem dneve dejavnosti, na razredni stopnji pa bodo naši učitelji poskrbeli, da bo dela manj, da bo razpoloženje predpraznično. (tukaj si oglejte mrežni plan za prihodnji teden)

Po praznikih se ponovno srečamo. Kako, še ne vemo. Možno je (končno), da se vsaj s prvim triletjem srečamo na šoli, ostali boste morali počakati še kakšen teden ali dva več. Držimo pesti, da ne več, kakor to.

Hvala vsem, ki ste prispevali okraske za našo novoletno jelko, ki sameva na vhodu v šolo. Že sam pogled na okraske nam daje občutek, da ste z nami.

Želim vam prijeten predpraznični teden in »se vidimo« v četrtek na prireditvi.

Karmen Cunder, ravnateljica

Dostopnost