Novosti za starše pri uporabi portala Lo.Polis

sreda, 07. 04. 2021 | Obvestila

Spoštovani starši.

Podjetje Logos, ki skrbi za spletno orodje Lopolis, preko katerega na naši šoli vodimo šolsko dokumentacijo, se je odločilo, da posodobi portal za starše.

S prenovo pa so začeli tudi zaračunavati staršem za dostop do portala. Do sedaj ste lahko imeli brezplačen dostop do e-redovalnice, kjer ste si lahko ogledali ocene vaših otrok. S prehodom na novi portal pa bo dostop do e-redovalnice glede na sporočilo, ki smo ga prejelo od podjetja, plačljiv.

V brezplačnem paketu bo vidno le nekaj osnovnih informacij kot so pregled urnika in nadomeščanj, pregled sporočil in komunikacija z razrednikom in šolo in prijava na neobvezne in obvezne izbirne predmete.

V plačljivem PRO paketu pa boste lahko videli še redovalnico, pregled izostankov, pohvale in graje vaših otrok, ki in če so zabeležene v sistem. PRO paket tudi omogoča obveščanje o izostankih in ocenah kar na elektronsko pošte ali preko SMS sporočil na mobilni telefon.

Na spletni strani ponudnika boste zasledili, da ponujajo še nekatere druge storitve, ki pa jih na naši šoli ne vodimo preko portala Lo.polis.

Če bi želeli plačljive vsebine naročiti na novo, je cena do konca šolskega leta 13 € za otroka (ali 21€ za dva ali več otrok), naslednje šolsko leto pa bo 26 € za otroka (ali 42 € za dva ali več otrok). PRO paket naročite starši sami na portalu.

Več si lahko ogledate na njihovi spletni strani.

Dostopnost