DOBRODELNA DRAŽBA ŠOLSKEGA SKLADA JEŽEK

petek, 07. 06. 2024 | Šolski sklad

“Namen umetnosti je,  da izpere vsakodnevni prah iz naših duš.” (Pablo Picasso)

Letos Šolski sklad Ježek, šolsko leto zaključuje z dvema dogodkoma, en bo potekal v soboto, 8. 6. 2024-Ježkov ognjeni turnir, drugi pa je DOBRODELNA DRAŽBA.

Dobrodelna dražba je namenjena vsem ljubiteljem umetnosti. Vsem, ki bi si želeli popestriti dom, pisarno, vikend ipd. z lepimi grafikami, slikami, glinenimi izdelki.

Poleg tega, da bi popestrili prostore, bi pa za nas naredili veliko delo. Namreč s svojo donacijo, ki bi jo za sliko oz. izdelek namenili, bi nam pomagali stopiti bližje k našemu nekaj letnemu cilju – ureditvi šolske okolice. Že nekaj časa si prizadevamo za ureditev podlage pod igrali v bolj varno in bolj higienično, za najmlajše otroke pa razširiti igralni prostor, ki ga zelo primanjkuje glede na čedalje večje število otrok. Ker je investicija za to res velika, se z dobrodelno dražbo obračamo na vas.

Umetnine za dobrodelno dražbo so prispevali učenke in učenci naše šole, učiteljica in umetnica naše šole Urška Župec Mele, učiteljica ter umetnica po srcu Lara Baraga ter Polona Lazar.

Kako dražiti?
Klik na sliko vas pripelje do dražbe za izbrano sliko oz. izdelek.

Izklicna cena vsakega izdelka je 25€.

Po končani dražbi, bomo najvišje dražitelje obvestili preko elektronske pošte in telefonske številke. Pred prevzemom umetniških del, pa se denar nakaže na TRR Šolskega sklada Ježek (SI56 012 4603 0666 103).

Dražba se začenja v četrtek,  6. 6. 2024 in jo bomo zaključili 14. 6. 2024.

“Vsak otrok je umetnik. Težava je, kako ostati umetnik, ko odrastemo.” (Pablo Picasso)

 

                          

 

Dostopnost