Šolski parlament 2011

torek, 14. 02. 2012 | Zgodilo Se Je

Šolski parlament se je odvijal 7. 2. 2012 v šolski zbornici ob 12. 30. Na začetku so nam predsednik šolskega parlamenta Matej Korošec, mentorica ga. Vesna Šošter in ga. ravnateljica Metka Rupnik namenili nekaj uvodnih besed.

Sledile so zanimive in izvirne predstavitve, ki so jih pripravili predstavniki razredov na temo Junaki našega časa – kdo so in zakaj? S predstavitvami so začeli 4. razredi, končali pa učenci 9. razreda.  Ge. ravnateljici ter ge. Vesni Šošter smo postavili nekaj vprašanj o junakih in idolih. Odgovori so bili zanimivi in ob nekaterih smo se malce nasmejali. Po predstavitvah se je razvila zanimiva debata o razliki med junaki včasih in junaki danes, o tem, kakšen vpliv imajo na nas, kako preprečiti slabe vplive itd. V debati je lahko vsak povedal svoje mnenje. Sledilo je glasovanje za najbolj izvirne in samozavestne. Po štetju glasov so bili znani najboljši: Luka Jereb, Monika Pivk, Matej Korošec, Lovro Novak, Tina Šajn, Žan Tegelj, Eva Pupis … Nekateri se bodo predstavili še na področnem parlamentu. Matej Korošec je šolski parlament zaključil z vzpodbudnimi besedami za naslednje leto.                              

FOTOGRAFIJE                                                                                                                            Anja Grm 8. c

Dostopnost