Obvestilo staršem

torek, 16. 11. 2021 | Obvestila

Spoštovani starši, skrbniki,

po tej poti (v priponki) vam pošiljam v vednost navodila, ki jih imajo učitelji glede samotestiranja za jutri in glede soglasij staršev.

Včeraj smo sklicali sestanek sveta staršev, kjer se je pojavilo nekaj vprašanj, na katera smo na seji v glavnem že odgovorili. Takoj, ko vprašanja in odgovore primerno oblikujem, jih pošljem članom sveta staršev, oni pa vam.

Večina staršev je že danes oddala soglasje za testiranje, ostale prosim, da jih učenci oddajo jutri pred testiranjem. Prav tako naj učenci s seboj prinesejo najmanj dva testa, najlažje pa kar cel paket (5 testov). Škatle s testi prosim podpišite.

Tako, jutri bomo 15 (mogoče tudi nekaj več)  minut našega časa posvetili samotestiranju in potem upamo, da bo cel dan in nato tudi še ostale dneve potekal tako, kot se za šolo spodobi – v mirnem ozračju, z mislijo na nova znanja in spretnosti, ki jih pridobivamo v šoli ter ob druženju s sošolci in sošolkami.

Tisti, ki se s tem ne strinjate, ste to že (ali še boste) sporočili s tem, ko ste na izjavi obkrožili nestrinjanje ali nam sporočili, da izjave ne boste podali. Prosim, če se v nadalje vzdržite vseh komentarjev oziroma vse komentarje pošiljate na naslove odločevalcev.

Pustite nas delat v miru, tega si vsi učitelji in učenci najbolj želimo

Lep pozdrav

Karmen Cunder, ravnateljica

Dostopnost