OBVESTILO

nedelja, 28. 02. 2021 | Zgodilo Se Je

DRAGI UČENCI in STARŠI, ne glede na razmere čas hitro teče in za nami so zimske počitnice. Upamo, da ste/smo si odpočili, uredili še vse potrebno, saj smo si počitnice res zaslužili.

Od ponedeljka, 1. 3. 2021, dalje bodo s poukom v šoli nadaljevali vsi učenci od 1. do 9. razreda, na način, kot smo ga izvajali pred počitnicami.

V tednu pred počitnicami smo se skrbno držali potrebnih navodil in ukrepov – nosili maske, umivali in razkuževali roke, zračili prostore in znali biti strpni in prilagodljivi trenutnim razmeram. Za kar si zaslužite veliko pohvalo. Upamo in želimo, da tako ostane tudi v prihodnje, da bomo pouk lahko izvajali v šoli, zato prihajajte še naprej zdravi v šolo. Nošenje mask je v skupnih prostorih šole obvezna za vse. NIJZ priporoča, da učenci od 6. do 9. razreda za svojo varnost in zaščito, vseskozi uporabljajo masko (ni pa obvezna).

V prihajajočem tednu se bodo neobvezni in obvezni izbirni predmeti še vedno izvajali kot dodeljena naloga v MST – prosimo, opravite jo s potrebno skrbnostjo. Razpored kosil bo še naprej prilagojen in ostane takšen kot smo ga imeli pred počitnicami.

Vsem, ki imate doma še vedno v uporabi šolske računalnike ali drugo opremo, sporočamo, da jo skrbno uporabljajte in skrbite zanjo še nekaj časa, saj ne vemo, kaj lahko pričakujemo v prihodnje.

Čas, ki prihaja, je čas pomladi, čas novih izzivov, dela in potrebne energije za zadnje mesece pouka.

Pazite nase in s tem tudi na druge, ostanite zdravi.

Dostopnost