Potek pouka od 1.4. 2021 dalje

Spoštovani starši, skrbniki,

Že iz medijev ste izvedeli, da bo od četrtka, 1.4. dalje do 11. 4. pouk ponovno potekal na daljavo. Tukaj ničesar ne spreminjamo, imamo že vse poti komunikacije utečene. Za učence od 6. do 9. razreda je urnik le nekoliko spremenjen.

Tokrat imamo spremembo in sicer imamo tudi šole možnost organizirati varstvo za tiste otroke, katerih oba starša sta zaposlena v kritični infrastrukturi in sicer:

o   sektorjih kritične infrastrukture (sektor energetike, sektor prometa, sektor prehrane, sektor preskrbe s pitno vodo, sektor zdravstva, sektor financ, sektor varovanja okolja, sektor informacijsko-komunikacijskih omrežij in sistemov (4. člen Zakona o kritični infrastrukturi; št. 75/17),

o   zavodih s področja vzgoje in izobraževanja,

o   zavodih s področja socialne varnosti,

o   Slovenski vojski,

o   Policiji,

o   poklicnih gasilskih enotah

V priponki so vam razredniki že poslali obrazec za potrdilo delodajalca, da ste zaposleni v tej infrastrukturi. Prosim, če nam tisti, ki potrebujete nujno varstvo obrazec lahko vrnete na šolo najkasneje do četrtka, 1.4. 2021.

Že v torek, 30. 3. in v sredo, 31. 3. pa prosim, da na naslov fani.sega@8talcev.si sporočite, da spadate v omenjeno skupino in da boste potrebovali nujno varstvo za otroka. Istočasno zapišite tudi ure prihoda in odhoda. Prosimo vas, da so ure realne in da pridete čim prej po otroke, ker tudi varstvo pod pogoji NIJZ težko organiziramo. Za učence v varstvu bo poskrbljeno za vso prehrano.  

Za učence iz Laz bo varstvo organizirano na matični šoli.

Za vsa morebitna dodatna vprašanja smo na razpolago fani.sega@8talcev.si in karmen.cunder@8talcev.si.

Hvala za razumevanje in lep pozdrav

Karmen Cunder, ravnateljica  

 
 

Več prispevkov iz ZgodiloSeJe

 
 
 
 
 
 
Dostopnost