Priprava toplih obrokov na OŠ 8 talcev

Spoštovani starši, skrbniki!

Ugotavljamo, da bi topli obrok potrebovali še nekateri drugi učenci, zato smo se odločili, da vam ponudimo to možnost. Pomagati želimo predvsem tistim družinam, kjer ste starši zaposleni v zdravstvu ali drugih poklicih, ki so trenutno nujno potrebni za našo družbo in tistim, ki v tem času ne morete delati od doma.

Vabim vas, da do ponedeljka, 16.11.2020, do 9.00 ure zjutraj sporočite, če bi lahko prihajali po topel obrok. Ne želimo, da bi prihajali učenci, če je le možno, naj po topel obrok pride odrasla oseba. Prav tako kosila ne morejo pojesti v šoli.  

Po kosilo bi lahko prišli med 13.00 in 14.00 uro. Kosilo bi prevzeli pred vhodom v šolo.

Ob tem bi vas želeli opozoriti, da bo cena kosila lahko nekoliko spremenjena, saj bodo tudi obroki malenkost večji. Kosila vam bodo obračunana z rednimi mesečnimi položnicami.

Cena bo tako:

  • za učence od 1. do 3. razreda- 2.20€
  • za učence od 4. do 6 . razreda pa – 2,50€
  • za učence od 7. do 9. razreda pa 2,70€.

Tej ceni bo dodana še vrednost embalaže. Ker trenutno ponudbe še nimam, vam te vrednosti ne morem podati, vam jo pa sporočim takoj, ko dobim ponudbo.

Prosim vas torej, če najkasneje do ponedeljka, 16. 11. 2020 na elektronski naslov prehrana@8talcev.si sporočite, če bi to kosilo potrebovali, deliti bi ga začeli v torek, 17. 11. 2020.

Hvala za razumevanje in ostanite zdravi.

Karmen Cunder

Ravnateljica

 
 

Več prispevkov iz Obvestila